Se Formel 1 live

Formel 1 kan sägas vara världens största och mest populära motorsport, och nivån på tävlingarna är hög. Är du ett riktigt fan av fartfylld Formel 1, så är nog ett besök vid någon av de riktigt stora tävlingarna en dröm.

shutterstock_67658080Att få uppleva ett lopp i verkligheten är en upplevelse som inte går att jämföra med något annat. Formel 1 körs över hela världen, så oavsett om du vill se ett lopp i Italien, Monaco eller Dubai, så är det en otrolig upplevelse och en resa du sent kommer att glömma.

En resa för att se ett Formel 1-lopp på plats är en dröm som de flesta fans av F1 har, och du kan lätt anpassa drömmen så den passar dig och dina förutsättningar bäst. Vill du åka långt bort, och passa på att uppleva ett land du annars inte hade besökt, så kanske en resa till ett lopp i Brasilien eller Abu Dhabi kan vara något för dig? Vill du resa och se ett lopp närmare hemmaplan? Då finns det tävlingar att besöka i både Belgien, England, Spanien och Ungern, för att nämna några.

För att få ut mesta möjliga av din resa, och kunna njuta av upplevelsen på tävlingen till fullo, så kan du med fördel boka en paketresa med både boende och flygresa. Passa på att uppleva landet där tävlingen hålls innan eller efter loppet. Det blir då en komplett upplevelse som du aldrig glömmer. På internet hittar du företag som erbjuder biljetter till enbart lopp, såväl som hela paketresor.