VM i Isracing

Att stora delar av Norrland är iögonfallande vackert är ingen hemlighet, men precis som dem lappländska fjällen så är också Höga Kusten något alldeles extra unikt vackert. Höga Kusten är en svensk pärla med gedigen historia och vidunderlig natur. Här kan man njuta av sällan skådad natur, pittoreska caféer och restauranger, bad och andra aktiviteter, med andra ord är Höga Kusten en perfekt semester destination för såväl den barnfamiljen som den enskilda.

2018 kommer verkligen att vara det år då Höga Kusten kommer att hamna på kartan, det här året kommer flera stora internationella och nationella event att äga rum just där. Delfinal i Melodifestivalen, O-ringen, Höga Kusten smakmässa och för att inte glömma det oerhört spännande och triggande VM i Isracing som på grund av 2016/2017 års milda vinter tyvärr inte kunde genomföras. 2018 ser dock förutsättningarna betydligt mycket bättre ut och om du befinner dig i närheten och har ett gediget motorintresse så är detta evenemang något du bara inte får missa!

Isracing är en nervkittlande sport med mycket fart och fläkt, ständigt på uppåtgående. I den  här sporten går det verkligen undan på is med starka motorcyklar utan bromsar. ÖMK Rundbana är en aktiv Isracing och Speedway förening med flera erfarna och meriterade förare. Passa på att besöka VM i Isracing och se dig om i ett magiskt vackert och vintrigt Höga Kusten samtidigt som du får uppleva en rolig tävling. Höga Kusten har gott om så väl slalombackar, pimpelsjöar, fantastiska utsiktsplatser, god mat, trevliga restauranger och barer.

Slutligen så kan man säga att Höga Kusten är besöksvänligt oavsett årstid, här finns det något för alla men speciellt något alldeles extra för den natur intresserade.